VAN 6 TOT 9 JAAR

Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden zich als prinsen en prinsessen. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer! Samen houden ze een gezellige sleepover op de Chiro om al eens te oefenen voor het grote kamp.

Dit jaar staan leidster Julie Mertens en leidster Anis Van Praet bij de Speelclub.

VAN 10 TOT 12 JAAR

Deze meiden zijn absoluut de besten in het bedenken van avontuurlijke toneeltjes en spelen tot je er bij neervalt! Ze lachen en springen, maken een knutselwerk of gaan op tocht naar het zwembad.

Leidster Hanneke Desaeger en leidster Alysia Montalto houden dit jaar de Kwiks volop bezig.

VAN 13 TOT 14 JAAR

We doen spelletjes op het plein of in de stad en vervelen ons nooit. Tussendoor praten we over onze hobby, over wat er op school gebeurd is of over onze favoriete filmster.

Dit jaar worden de Tippers geëntertaind door leidster Kaylee Smagge en leider Kyan Geeraerts 

VAN 15 TOT 18 JAAR

De oudste groep wisselen hevige spelen af met een groot stadsspel of een quiz. Geen uitdaging is hen te veel, geen opdracht te moeilijk. Ze leren wat het is om zelf leiding te zijn en oefenen door soms zelf activiteiten in elkaar te steken voor de jongere groepen.

De Aspiranten zijn dit jaar in goede handen bij leidster Selin Arslan en leidster Janne Loos.

Zoals elk jaar staan er weer een hoop enthousiaste leidsters voor jullie klaar! Op deze pagina leer je ze een beetje kennen.

Julie

Anis

Hanneke

Alysia

Kaylee

Kyan

Janne

Selin

Eva

Kevin

error: Content is protected !!