VAN 6 TOT 8 JAAR

Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden zich als prinsen en prinsessen. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer! Samen houden ze een gezellige sleepover op de Chiro om al eens te oefenen voor het grote kamp.

Dit jaar staan leidster Elize Nieze, leidster Hanneke Desaeger en leidster Margot van Hoey bij de Speelclub.

Chiro Klinker Speelclub

VAN 9 TOT 11 JAAR

Deze meiden zijn absoluut de besten in het bedenken van avontuurlijke toneeltjes en spelen tot je er bij neervalt! Ze lachen en springen, maken een knutselwerk of gaan op tocht naar het zwembad.

Leidster Julie Mertens en leidster Ona Mercelis houden dit jaar de Kwiks volop bezig.

VAN 12 TOT 13 JAAR

We doen spelletjes op het plein of in de stad en vervelen ons nooit. Tussendoor praten we over onze hobby, over wat er op school gebeurd is of over onze favoriete filmster.

Dit jaar worden de Tippers geëntertaind door leidster Selin Arslan, leider Kyan Geeraerts en leidster Anis van Praet.

VAN 14 TOT 17 JAAR

De oudste groep wisselen hevige spelen af met een groot stadsspel of een quiz. Geen uitdaging is hen te veel, geen opdracht te moeilijk. Ze leren wat het is om zelf leiding te zijn en oefenen door soms zelf activiteiten in elkaar te steken voor de jongere groepen.

De Aspiranten zijn dit jaar in goede handen bij leidster Margot van Damme en leidster Jana Bertels.

Zoals elk jaar staan er weer een hoop enthousiaste leidsters voor jullie klaar! Op deze pagina leer je ze een beetje kennen.

Hanneke

Leidster???

Anis

Selin

Leidster??

Julie

Kyan

Leidster??

Eva

Chiro Klinker VB

Kevin

error: Content is protected !!