Iedereen is welkom bij de Chiro!

Ben je tussen 6 en 18 jaar oud? Dan is Chiro iets voor jou. Je kan iedere zondag spelen, sporten, knutselen of gewoon onder vrienden zijn. Telkens van 14.00 tot 18.00 uur op ons Chiroterrein. Adres: Berkenrodelei 34 in Hoboken.

Het is een plek waar je jezelf kan zijn, ontdekken, ravotten, de zotste dingen kan beleven en snel nieuwe vrienden zal maken. Op de Chiro kunnen kinderen en jongeren ervaringen opdoen en mogen ze fouten maken.

We geven kinderen de kans om veilig buiten te spelen.

De Chiro is een Nederlandstalige jeugdbeweging. Als je niet goed Nederlands spreekt, is dat niet erg. De leiding houdt hier rekening mee. Je ontspant je én je oefent Nederlands op een leuke manier.

In onze Chiro zitten alleen meisjes. Jongens kunnen naar Chiro Sentroem gaan. Meer info over hen vind je hieronder

Wij vragen €40 voor een heel jaar, daarmee is je kind ook ineens verzekerd. Deze €40 stort je op BE22 9793 3909 6847 met vermelding van de naam van je kind. Via het ziekenfonds/mutualiteit kan je hier vaak een deel van terug krijgen. Vraag zeker meer info aan ons.

Wil je liever eerst komen proberen om te kijken of Chiro iets voor jou is? Je kan 2 keer gratis komen meedoen met onze activiteiten op zondag. We vragen wel om dan ook het inschrijvingsformulier in te vullen zodat we de juiste contactgegevens hebben.

Tijdens de activiteiten dragen we Chirokledij. Dat zijn speelkleren en schoenen die vuil mogen worden. Zo zijn we ook herkenbaar op straat.

Chiro-outfit bij de Speelclub?

Een rode T-shirt of trui en een beige rok of broek. Ligt er al zoiets in je kast? Prima, dan kan je dat aandoen op zondag.

Chiro-outfit bij de oudere groepen?

Een rode Chiro Klinker T-shirt en blauwe Chiro Klinker trui. Een T-shirt kost €7,5 en een trui €25. Deze kan je bij de leiding op zondag kopen. Als je ze samen aankoopt, betaal je €30.

Ook een Chirorok of -broek hoort hierbij. Deze zijn te koop in de Chirowinkel De Banier (Antwerpen stad) of online te bestellen

Je kan hiervoor ook een kijkje nemen in ons tweedehands winkeltje.

Gebruikte kleren

Te groot geworden voor je Chirokleren?

Je kan hiervoor ook een kijkje nemen in ons tweedehandswinkeltje op de Chiro.

Een tweedehands t-shirt is €2,5 en een tweedehands trui is €5.

Chiro outfit
error: Content is protected !!